YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES
Sunday 3 February 2013

Let's go swimming in the water ... let's go swimming in the pool!

Ik begin mijn blog te schrijven met een luide, ver****te, Albanese versie van "Gangnam Style" op de achtergrond. Het was een drukke, maar zeker wel aangename zondag vandaag. Ik stond op rond 9uur en om 10uur vertrokken we naar Sala (een buurdorpje... 30minuten verder) om te gaan zwemmen. 
Het was een redelijk groot zwembad voor zo'n klein dorp, het was zeg maar een mini-tongelreep. Wel heel gezellig. 
Het viel me meteen op dat de mensen echt hun lichaam niet willen laten zien hier, telkens als we uit het water komen doen ze zo snel mogelijk een handdoek over hun bikini/badpak heen.  Dat idee veranderde al snel toen we gingen vertrekken en dus gingen douchen en ons omkleden, de meeste mensen kleedden zich gewoon al uit in de hal en douchen daarna naakt, oké José! Dat was niet bepaald wat je noemt "eyecandy". 
Bij het zwembad hadden we ook onze lunch opgegeten (die we zelf hadden meegenomen) dat schijnt daar een gewoonte te zijn want alle gezinnen zaten aan tafeltjes hun lunchpakketten op te eten. Het is zondag, dus mochten we ook wel eens iets "speciaal" eten, hot dog! 

Na het zwemmen hebben we het jongere zusje afgezet bij haar sportschool waar ze cheerleading-lessen volgt. 
Daarna heeft dan ook de moeder mij & Leonora afgezet aan de concerthal in de stad, daar ging vandaag een muziekwedstrijd door waaraan Kajsa deel ging nemen (de dochten van Stella, waar Hanne&Robbe verblijven). 
De eerste act viel al dik tegen, vijf meisjes in "rock"-outfit die een rockliedje kwamen brengen, hell yeah... (not). Zelfs de muziek op zich was slecht, niet alleen de zang. Gelukkig zaten er toch een paar betere acts tussen, die van Kajsa zelf was ook één van de betere! Well done! Hieronder foto's van enkele groepjes. 

 De eerste act : een missertje! 
 De derde : mijn favoriet! 
 De act van Kajsa (degene met het rode haar)
Laatste act die we gezien hebben : ça va. 

Jammer genoeg moesten wij (Laure-Anne en ik en Leonora) vroeger weg omdat haar moeder ons kwam ophalen en thuis nog moest koken etc. Best wel stom, maar wie weet hebben we het beste wel gehad. 

Het eten was lekker vanavond : gehaktballen met aardappelsalade en (zout) verloren brood. 

Morgen weer aan het werk, laatste week gaat in! 
Tot snel! 

0 comments:

Post a Comment